Kataforetikus, KTL festőberendezések

41_01_848

Korszerű, nagyon hatékony mártó rendszerű festő eljárás. Kiemelkedően jól tapadó, kiváló ellenálló képességű bevonatot képez.

A korábban alapozásra, illetve az igényes, autóipari alkalmazásokra használt felületbevonó technológia ma már széles körben terjed az ipar szinte minden területén, önálló bevonatként is.

Az alkalmazott festék alapvetően vízhígítású, minimális oldószertartalommal.

A KTL technológia lényege, hogy a földelt munkadarab elektromosan feltöltött festékfürdőbe merül, ahol a feltöltött festékrészecskék önszabályozó módon alakítanak ki egy vékony, de nagyon jó korrózió állóságú réteget. A bevonat egyenletes lesz az éleken, és a bonyolult geometriájú munkadarabok belsejében is.

41_02_848

Az eredményes KTL festéshez alapvetően fontos a nagyon jól megtervezett előkezelés és a mártás utáni többszöri öblítés ultrafiltrátummal (UF öblítés). A közel 100%-os festékvisszanyeréssel és az alacsony beégetési hőmérséklettel gazdaságos bevonat képezhető.

Lépjen kapcsolatba velünk, és az INNOMONTAGE Kft. megtervezi, kivitelezi, beüzemeli az Ön igényei szerinti KTL mártó festőberendezést.

41_03_848

Minőség és innováció

MSZ EN ISO 9001:2015 minőségbiztosítással és saját gyártóbázissal rendelkező szakcégként arra törekszünk, hogy partnereink számára az igényeiknek legjobban megfelelő műszaki megoldásokat, berendezéseket, rendszereket kínáljunk.

 kematechnik-tanstvny-hun_400       innomontage-tanstvny-hun_400_01

Bővebben