Oldószervisszanyerők, Pisztolymosók

105_01_848

A szórópisztolyok tisztítása a legnagyobb körültekintést igénylő, a dolgozó egészségét, és a környezetet veszélyeztető tevékenység. Sokszor előfordul, hogy festés közben a szórópisztoly eldugul vagy „köp” egyet, ilyenkor a festést csiszolni kell, és újra festeni. Az Önnek legmegfelelőbb kézi, félautomata vagy automata szórópisztoly tisztító berendezés kiválasztásában kérje az INNOMONTAGE Kft szakembereinek a segítségét.

A festékszóró berendezések tisztítása során összegyűjtött hígítók ártalmatlanítása nem csak költséges, de nagy utánjárással járó feladat (veszélyes hulladékgyűjtés, szállítás, ártalmatlanítás). Gazdaságos alternatíva az oldószervisszanyerő berendezés telepítése.

A FORMECO oldószervisszanyerő berendezés egy műszak alatt 15 l, 30 l, 60 l vagy 120 liter elhasznált oldószer tisztítását végzi el.  Így nem csak az új hígító vásárlásáért, de az ártalmatlanításért sem kell fizetni. A ledesztillált hígító színtelen, szárazanyagtól mentes párlat, amely a festékszóró berendezések tisztítására tökéletesen megfelel.

Minőség és innováció

MSZ EN ISO 9001:2015 minőségbiztosítással és saját gyártóbázissal rendelkező szakcégként arra törekszünk, hogy partnereink számára az igényeiknek legjobban megfelelő műszaki megoldásokat, berendezéseket, rendszereket kínáljunk.

 kematechnik-tanstvny-hun_400       innomontage-tanstvny-hun_400_01

Bővebben